Alegeți-vă produsele dorite din categoriile afişate pe site. Dacă ați găsit un produs ce doriți să-l achiziționați adăugați produsul în coșul de cumpărături folosind butonul: „adaugă în coş”.

După ce v-ați hotărât ce produse să achiziționați mergeți să revizuiți coșul de cumpărături. Folosiți acest pas pentru a valida cantitățile produselor dorite și a merge la pasul următor.

Dacă sunteţi client nou înregistrați-vă cu un e-mail valid și cu o parolă, folosind formularul special pe care site-ul îl va afişa. Se poate finaliza comanda şi fără cont.

Introduceți o adresă de livrare (și una de facturare dacă aceasta diferă). Dacă doriți facturarea pe persoană juridică introduceți datele acesteia.

Înainte de apăsarea butonului „Plasează comanda” veţi alege modalitatea de plată: plata online cu un card bancar valid, în acest caz veţi fi redirectionat catre pagina PlatiOnline sau plata numerar la primirea coletul prin sistem ramburs la curier.

Se înregistrează o comandă validă prin accesarea butonului: „plasează comanda”. După apăsarea butonului ”Trimite Comanda”, veți primi un e-mail prin care se confirmă înregistrarea comenzii.

După fiecare comandă plasată, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. În cazul în care aveți introduse mai multe adrese (facturare/livrare), va fi selectată automat, înaintea finalizării comenzii, cea mai utilizată