„Cosița Fermecată”

felul nostru de a proteja și îngriji podoaba ta capilară.

Mătreața este o supărare în plus de care te poți lipsi oricând. Misiune dificilă la prima vedere, însă cu aliații noştri potriviți, uleiul esențial de dafin, roiniţă şi bergamotă, uleiurile presate la rece de  avocado şi dafin împreună cu pudra de urzică, poți scăpa ușor de părticelele de epidermă atât de iritante.

Prevenirea sau tratarea părului uscat? De ce nu amândouă? Aromele delicate ale şamponului solid pentru păr uscat nu doar te învăluie, dar și vindecă dorul de strălucirea specifică unui păr sănătos. Prin extractul de aloe,decoctul din coajă de mesteacăn, untul de mango, uleiul presat la rece de argan și pudra de roibă, cosițele tale devin fermecate și hidratate.

Prin conținutul lor exclusiv natural, săpunurile „FAIN” sunt o veritabilă sursă de îngrijire, hidratare și regenerare a pielii. Toate ingredientele folosite sunt certificate bio și provin din surse exclusiv naturale, nemodificate genetic. Pe lângă uleiurile și unturile vegetale bio, presate le rece (cocos, argan, ricin, migdale dulci, jojoba, shea, avocado, gălbenele, cătină, caise, etc) şi cele esenţiale, obţinute doar din plante, prin procesul distilării, folosim sucuri din legume și fructe sau infuzii din plante medicinale culese de noi.

Untul de mango este un veritabil deliciu pentru piele, are textura moale şi conferă pielii elemente esenţiale, lăsând-o hidratată, catifelată şi suplă. Este ideal pentru menținerea elasticității pielii. Gelul de aloe vera este hidratant, astringent şi antiinflamator, ajută la compensarea pierderilor de apă din piele.

Nutritiv, cicatrizant cutanat, regenerator, stimulează vindecarea pielii şi îmbunătăţeşte microcirculaţia. Calmant, liniştitor, atenuează iritaţiile pielii, eritemele, arsurile solare. Lăptișorul de matcă pur este un activ cosmetic hidratant, hrănitor, antiîmbătrânire, o sursă bogată de elemente nutritive și fortifiante. Are și excelente proprietăți purifiante. Stimulează sinteza colagenului și regenerarea pielii.

Uleiuri de masaj

un complex de uleiuri hidratante, presate la rece care pătrund ușor în piele

Uleiul natural presat la rece de sâmburi de caise. Proprietățile dermatologice ale acestuia ameliorează efectele îmbătrânirii cutanate. Este un ulei delicat, reduce disconfortul pielii uscate fiind un excelent protector împotriva deshidratării. Este potrivit pentru îngrijirea pielii obosite, lipsite de tonicitate şi vitalitate.

Uleiul esențial de lavandă veritabilă este un produs de excepție. Regenerator celular și reparator cutanat. ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee. Calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte.