Livrarea este gratuită pe întreg teritoriul României pentru comenzile cu valoarea de minim 350 lei. Produsele comandate vor fi livrate prin firma de curierat Fan Courier Express

Valoarea minimă a produselor comandate este de 50 lei. Sub această valoare nu vom putem onora comenzile. Dacă valoarea comenzii este mai mică de 350 de lei, costul transportului este de 23 lei.

Livrările se efectuează de luni până vineri între orele 9.00 și 18.00. După confirmarea comenzii şi predarea coletului la curier, timpul livrării variază între 24 şi 48 de ore, excepţie fac situaţiile de forţă majore (condiţii meteo extreme, accidente ale maşinilor firmei de curierat etc). În cazuri excepționale, la cererea Cumpărătorului, livrarea se poate face și sâmbăta între orele 9.00 și 14.00.

Pentru comenzile cu valoarea de minim 50 de lei, livrate pe raza oraşului Baia Mare, transportul este gratuit. Dacă valoarea comenzilor mai mică de 50 lei, valoarea transportului este de 10 lei.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrarea comenzilor primite în cazul în care intervin situaţii de forță majoră (catastrofe naturale, război, acte de terorism etc).