Ce însemnă a dărui?
Care este motivaţia din spatele acestui gest?
Cunoaştem cu adevărat aşteptările, emoţiile şi ceea ce-l face cu adevărat fericit pe cel/cea căruia îi punem an de an un dar sub bradul de Crăciun?

Sunt doar câteva întrebări la care ar trebui să medităm înainte de a ne aventura în lumea magică a cadourilor. Credem că un dar ar trebui să fie un act de sinceritate, de apreciere şi recunoşţinţă. Sentimentul de obligaţie, de „aşa trebuie”, nu are ce căuta pe lista de motive care ne dă imboldul de a dărui.

Propunerile noastre pentru Sărbătorile de Iarnă de anul acesta sunt născute din bucuria de-a face lucrurile din plăcere şi cu pasiune, fiind atenţi la dorinţele mărturiste şi mai ales nemărturisite, dar ghicite ale clienţilor noştri. De aceea, când alegi un cadou de la „Fain”, te întorci la frumuseţea lucrurilor simple, la modalitatea copilului din tine de a le face. Cu sinceritate, inocenţă, simplitate şi dăruire. Darurile pregătite de noi sunt pentru toţi aceia care iubesc şi sunt iubiţi, fie că e vorba părinţi, iubiţi, copii, bunici sau orice alţi oameni dragi.

De ce „colind”? Pentru că dincolo de semnificaţia binecunoscută, colindele oferă un prilej de întâlnire, de revedere cu cei dragi. Vremea colindelor este motiv unic de a fi împreună, învăluiţi în miros de cetină, cozonaci şi magie.

[woodmart_products post_type=”ids” products_different_sizes=”enable” items_per_page=”1″ include=”22802″ columns=”1″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”1″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”yes”]

Pachetele cadou propuse de noi anul acesta conţin fiecare, pe lângă produsele cosmetice alese cu grijă, şi un obiect ceramic. Mai exact o căsuţă lucrată manual din porţelan,  ilustrată grafic cu  imagini reprezentând ritualuri ale Sărbătorilor de Iarnă.

„Copilărie. Ce cuvânt magic şi plin de sens. E definiţia zburdălniciei şi a vieţii fără griji. Şi ce poate fi mai frumos decât să fii om mare, dar să păstrezi în suflet copilul de altădată? Copilul din vremea când distracţia nu era în faţa unui gadget, ci hoinărind pe munţi şi dealuri la cules de fragi, mure şi ciuperci, la scăldat în râu vara sau la colindat cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Această din urmă îndeltnicire mi-a rămas cea mai vie în suflet şi minte, motiv pentru care an de an o întruchipez în fel şi chip în creaţiile mele. Aşadar, căsuţele din porţelan cu personaje înfăţişând diferite obiceiuri de iarnă sunt esenţa a tot ceea am simţit şi trăit în copilărie legat de umblatul la colindat. Desene gravate, geamuri miniaturale, lumina care pâlpâie în interior fac din ele oglinzi ale unui trecut nu foarte îndepărtat, dar atât de altfel faţă de tot ce trăim astăzi”. (Ileana Horoba – designer colecţie „Dor de copilărie – căsuţe cu colindători”. Despre creaţiile ei puteţi afla şi aici: https://www.facebook.com/ileanabijoux

Aşadar, pe lângă nuci, mere sau cozonaci, puneţi în traistă şi un colind de la Fain.

[woodmart_products post_type=”ids” include=”22802, 22812, 22832, 22834, 22837, 22839, 22842, 22845″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”]

Coș

Reducere 10%
Dacă te vei înscrie la newsletterul nostru, îţi oferim o reducere de 10% la prima comandă indiferent de valoarea ei.
  Înscriere
  Sunt de acord cu termenii și condițiile
  Nu, mulțumesc!

  Autentificare

  Crează cont nou
  Back to Top