Balsam pentru buze „Alint” cu Absolut de Tonka şi cătină (7 g)

37,00 lei

Balsam natural pentru buze cu argan, unt de shea şi cătină

Știm că ce ai pe buze trebuie să ai și în inimă așa că am conceput cu dragoste și delicatețe un balsam natural, numit sugestiv „Alint”. Pentru a fi protejate de frig și deshidratare am adăugat unt de shea, ulei de argan presat la rece pentru a le oferi fermitate, și ulei de morcov datorită proprietăților antioxidante.

Pentru că avem întotdeauna grijă şi respect faţă de natură, am înveşmântat balsamul pentru buze într-un ambalaj din carton 100% reciclabil. 

Ceea ce face balsamul cu adevărat special este Absolutul de Tonka, reponsabil pentru aromele complexe pe care le vei resimți de fiecare data când buzele tale vor fi alintate.

8 în stoc

Ingrediente: unt de shea (butyrospermum parkii butter), ulei de morcov (daucus carota seed oil), ulei de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ulei de gălbenele (calendula officinalis flower extract), ceară de albine (cera alba), ulei de argan (argania spinosa kernel oil), miere de albine (mel), ulei esențial de portocale (citrus aurantium dulcis peel oil), ulei esențial de fragonia (agonis fragrans branch/leaf oil), ulei de cătină (hippophae rhamnoides seed oil), absolut de Tonka (dipteryx odorata seed extract), vitamina E (tocopherol), vitamina A (retinyl palmitate).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale şi produse apicole. 

Greutate
15 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.