Barba boierului

75,00 lei

Ulei hidratant pentru barbă și primenirea chipului

Orice boier merită să-și îngrijească barba cum se cuvine, așa că ne-am gândit la uleiuri naturale hidratante, alese cu multă grijă. Uleiul de migdale presat la rece hidratează pielea și o protejeză împotriva iritațiilor, uleiul de avocado asigură nutrienții necesari creșterii și hrănirii firului de păr, iar uleiul de ricin regenerează chiar și cele mai aspre și neastâmpărate bărbi. Pentru cele greu de îmblânzit și rebele din fire ne-am gândit să adăugăm un mix de uleiuri esențiale (bergamotă, vetiver, muscata, patchouli, lemn de trandafir, ambra) pentru ca boierii să aibă un chip primenit după pofta fiecăruia.

Toate ingredientele ce compun uleiul  „Barba Boierului” îl recomandă ca fiind şi un excelent hidratant după bărbierit. De asemenea, noi îl recomandăm şi pentru îngrijirea firului de păr. În acest contex uleiul poate fi folosit în două modalităţi:

  • aplicat sub formă de mască prin punerea de câteva picături de ulei şi masarea scalpului urmată de aplicarea unui prosop timp de 30 minute, apoi spălarea normală a părului. În acest fel întăreşte, creşte şi repară rădăcina firului de păr, conferindu-i strălucire.
  • aplicat cu palmele pe părul uscat şi proaspăt spălat, aplicarea se face pe toată lungimea firelor de păr, evitându-se rădăcina. În acest fel veţi beneficia de hidratarea firului de păr.

3 în stoc

Ingrediente: uleiuri vegetale, presate la rece, de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis), jojoba (simmondsia chinensis), avocado (persea gratissima), ricin (ricinoleate); uleiuri esențiale de bergamotă (citrus bergamia peel), geraniu bourbon (pelargonium rosae), ambreta (hibiscus abelmoschus), lemn de trandafir (aniba rosaedora), vetiver (vetiveria zizanoides), patchouli (pogostemon cablin), vitamina E (tocoferol).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale. 

Greutate
0,05 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.