Buchet de lavandă 02

15,00 lei

Cunoscută sub denumirea de ştiinţifică de „Lavandula Angustifolia”, lavanda este una dintre cele mai apreciate plante medicinale şi aromatice. Este o plantă discretă, veşnic verde, cu flori înmiresmate, pe care ochiul le percepe într-o diversitate ademenitoare, bleu, mov, violet, liliachiu roşiatic sau alb.

Lavanda este recunoscută ca având excelente proprietăţi terapeutice. Are efect cicatrizant, analgezic, calmant, antiseptic şi antiinflamator. Aroma de lavanda, mereu aceeasi şi mereu altfel, înviorează şi revigorează simţurile ostenite şi amorţite. Ea contribuie la regenerarea pielii şi a parului. De asemenea, ajută la reglarea funcţiei cardiace şi este un adjuvant cu efect verificat în bronşită cronică şi pneumonie. Această plantă are un efect de calmare în caz de surmenaj, îndeosebi de natura intelectuală, în feluritele lui forme de manifestare: iritabilitate nervoasă, spasme, vertij, ameţeli, dureri de cap, depresie, anxietate, fatigabilitate, melancolie, atacuri de panică.

Buchetele de lavandă pe care vi le propunem sunt culese din curtea noastră care beneficiază de lumina soarelui pe tot parcursul zilei. Aici tufele de levănţică se dezvoltă într-un mediu propice, ferit de intemperii şi fără să intevenim cu substanţe dăunătoare mediului sau sănătăţii.

5 în stoc

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.