28,00 lei

Săpun natural hidratant pentru copii, cu lapte de capră, jojoba și miere

Potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor, dar și pentru copilul din tine ce-și dorește să aibă o piele catifelată, proprietățile acestui săpun sunt protectoare și hidratante. Uleiul de jojoba presat la rece este recunoscut datorită nutrienților săi, iar laptele de capră, bogat în vitamine, catifelează orice por încăpățânat și îmbătrânit de vreme. În urma utilizării, pielea nu este doar mai fină, ci îmbrăcată în miresme de roiniță, scorțișoară și cuișoare.

Săpunurile îmbrățișează pielea și o ajută să devină mai blândă cu fiecare utilizare. Ne-am gândit la același tratament delicat și pentru săpunuri, ambalându-le într-o poezie aleasă cu mult drag.

20 în stoc

Ingrediente: unt saponificat de cocos (cocos nucifera oil), ulei saponificat de ricin (ricinus communis seed oil), unt saponificat de cacao (theobroma cacao seed butter), ulei saponificat de măsline (olea europaea oil), lapte de capră, stearină vegetală (stearic acid), ulei nesaponificat de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ceară de albine (cera alba), miere de albine (mel), ulei de cătină, uleiuri esenţiale naturale de portocale, roiniţă, scorţişoară şi cuişoare (citrus aurantium dulcis peel oil, melissa officinalis flower, eugenia caryophyllus leaf oil), gălbenuş de ou (egg yolk).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale şi produse apicole. 

Greutate
0,100 g

– A se păstra după fiecare utilizare într-o savonieră bine drenată.

– A se evita contactul cu ochii.

– A nu se mânca.

– A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

– A se evita expunerea directă a produsului la razele solare.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.