Colind cu Irodul (I)

276,00 lei

Am ales un conţinut de produse FAIN compus din:

Ulei de masaj cu santal şi lavandă

Săpun natural „Lapte şi miere”

Cremă naturală antirid „Tinereţe fără bătrâneţe”

Căsuţă din porţelan lucrată manual ce ilustrează obiceiurile şi datinile româneşti ale Sărbătorilor de Iarnă. În acest pachet avem căsuţa cu Irodul. Povestea ei o puteţi afla aici.

Toate acestea sunt ambalate într-o cutie realizată manual şi personalizată în ton cu specificul Sărbătorilor de Iarnă.

„Irodul” este o piesă populară cu conţinut religios, care diferă de la sat la sat şi prin conţinut, şi prin felul cum se îmbracă personajele. După tradiţie, cu „Irodul” se umblă în ziua de Crăciun, însă nu de la casă, la casă, precum umblă colindătorii, ci pe la gospodării care i-au poftit pe cetaşi sau pe la acei oameni ce au fete mari şi bine văzute în sat. Este un obicei care vesteşte Naşterea lui Hristos şi totodată înfrângea tuturor obstacolelor şi a relelor din această lume.

Stoc epuizat

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.