Colind cu Sorcova (I)

280,00 lei

Un dar special gândit pentru „ea”.

Am ales un conţinut de produse FAIN compus din:

Balsam de buze „Alint” cu absolut de Tonka şi cătină

Cremă naturală energizantă „Zum Zum” (30 ml)

Săpun natural gama boieresc „Mândruţa mădărită”

Căsuţă din porţelan lucrată manual ce ilustrează obiceiurile şi datinile româneşti ale Sărbătorilor de Iarnă. În acest pachet avem căsuţa cu Sorcova. Povestea ei o puteţi afla aici.

Toate acestea sunt ambalate într-o cutie realizată manual şi personalizată în ton cu specificul Sărbătorilor de Iarnă.

Umblatul sau mersul cu Sorcova se înscrie ca fiind unul dintre cele mai vechi datini româneşti care se practică cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Sorcova este în sine un obiect simplu confenţionat dintr-o crenguță de copac înmugurită sau creată dintr-un băț, pe care s-au împletit flori din hârtie colorată. Cu această baghetă magică copiii şi tinerii, dar şi adulţii merg din casă în casă şi urează gazdelor sănătate, noroc, prosperitate, vigoare etc pentru Noul An. Cuvântul „Sorcova” provine din limba bulgară de la cuvântul „surov” care se traduce prin „verde crud” sau „fraged”.

 

Stoc epuizat

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Categorie: