Colind cu Stea şi Mieluţ

243,00 lei

Un dar special gândit pentru „el”

Am ales un conţinut de produse FAIN compus din:

Ulei de barbă „Barba boierului” (50 ml)

Săpun natural „Găteala Haiducului” cu cărbune medicinal şi cafea.

Căsuţă din porţelan lucrată manual ce ilustrează obiceiurile şi datinile româneşti ale Sărbătorilor de Iarnă. În acest pachet avem căsuţa cu Stea şi Mieluţ. Povestea ei o puteţi afla aici.

Toate acestea sunt ambalate într-o cutie realizată manual şi personalizată în ton cu specificul Sărbătorilor de Iarnă.

Umblatul cu Steaua este cel mai întâlnit obicei care se practică în contextul Sărbătorilor de Iarnă. Acest obicei vrea să amintească de steaua care a vestit naşterea lui Iisus şi i-a călăuzit pe cei trei magi. „Steaua” ca şi obiect este confectionaţă pe schelet de lemn cu  4-5-6-8 colţuri, iar între colţuri stau întinse lanţuri de hârtie colorată.

Un alt obicei răspândit şi practicat în ziua de Anul Nou este cel a atinge un miel. Semnificaţia acestui gest este aceea de a aduce noroc şi bogăţie pentru persoanele care fac acest lucru.

 

Stoc epuizat

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.