28,00 lei

Săpun natural pentru ten hipersensibil, cu miere, lapte de capră și ulei de caise

Inspirat din vremuri demult apuse, săpunul „Lapte și miere” transformă pielea obosită de vreme sau vânt, într-una catifelată și hidratată. Laptele de capră nu este singur în lupta cu pielea uscată, ci are alături ingrediente de nădejde precum mierea de albine sau uleiul de sâmburi de caise. Toate potrivirile de arome se regăsesc în săpunul pentru tenul hipersensibil.

Săpunurile îmbrățișează pielea și o ajută să devină mai blândă cu fiecare utilizare. Ne-am gândit la același tratament delicat și pentru săpunuri, ambalându-le într-o poezie aleasă cu mult drag.

10 în stoc

Ingrediente: unt saponificat de cocos (cocos nucifera oil), ulei saponificat de ricin (ricinus communis seed oil), unt saponificat de cacao (theobroma cacao seed butter), ulei saponificat de măsline (olea europaea oil), unt saponificat de shea (butyrospermum parkii butter), stearină vegetală (stearic acid), lapte de capră (caprae lac), ulei nesaponificat de caise (prunus armeniaca kernel oil), ulei nesaponificat de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ulei esenţial de ylang-ylang şi lavandă (cananga odorata, lavandula angustifolia), miere de albine (mel), ceară de albine (cera alba), gălbenuş de ou.

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale şi produse apicole. 

Greutate
0,100 g

– A se păstra după fiecare utilizare într-o savonieră bine drenată.

– A se evita contactul cu ochii.

– A nu se mânca.

– A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

– A se evita expunerea directă a produsului la razele solare.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.