-15%

Pentru boier

156,40 lei

În această secţiune găsiţi propunerile noastre atunci când doriţi să oferiţi un pachet cadou. Fiind cu titlu de prezentare ele pot fi achiziţionate întocmai sau puteţi să alegeţi orice alte produse cosmetice realizate de noi.

Cutia este realizată manual și conţine: Barba Boierului – ulei pentru întreţinerea bărbii sau emolient după bărbierit, Găteala haiducului – săpun cu cărbune medicinal şi cafea, Săpuneala bocotanului – săpun hidratant cu busuioc şi gălbenele şi Maramureş plai cu flori – exfoliant cu cafea, migdale dulci şi lapte de capră.

Notă 1: Săpunul „Găteala haiducului” va fi înlocuit cu un alt sortiment de săpun în funcţie de stocul disponibil în momentul comenzii. 

Notă 2: În prețul pachetului este inclusă suma de 25 lei care reprezintă valoarea cutiei și serviciul special de ambalare. 

2 în stoc

Greutate
0,600 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.