-15%

Pentru boieroaică

141,95 lei

În această secţiune găsiţi propunerile noastre atunci când doriţi să oferiţi un pachet cadou. Fiind cu titlu de prezentare ele pot fi achiziţionate întocmai sau puteţi să alegeţi orice alte produse cosmetice realizate de noi.

Cutia este realizată manual și  conţine: Drag de codru – ulei de masaj cu lavandă, Găzdoaia veseloasă – săpun exfoliant cu cafea, Mândruţa mădărită – săpun hidratant cu ulei de argan şi lăptişor de matcă pur, Tihna domniţei – săpun intim cu ulei esenţial de tea tree şi gălbenele.

Notă 1: Săpunul „Mândruţa mădărită” va fi înlocuit cu un alt sortiment de săpun în funcţie de stocul disponibil în momentul comenzii. 

Notă 2: În prețul pachetului este inclusă suma de 25 lei care reprezintă valoarea cutiei și serviciul special de ambalare. 

9 în stoc

Greutate
0,600 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.