Îndemn la poezie

8,00 lei

Colecţionează şi păstrează etichetele săpunurilor din gama Boieresc!

Prin munca noastră ne-am dorit nu doar să promovăm frumosul în lume, ci şi să oferim o mică surpriză literară clienţilor noştri. În acest sens, fiecare produs din gama „Săpunul Boieresc” este „îmbrăţişat” de o etichetă ce conţine o ilustraţie grafică şi un poem. Acestea au fost publicate în volumul „Vers InVers” din anul 2013, lucrat în întregime manual într-un tiraj de 50 de exemplare.

Cei care doresc să intre în posesia acestui volum aparte nu trebuie decât să urmărească cuprinsul şi să colecţioneze etichetele de fiecare dată când achiziţionează un săpun „boieresc”.

În felul acesta „Fain” vine în întâmpinarea celor care doresc să-l descopere ca un îndemn la a respecta natura, poezia şi arta.

15 în stoc

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.