Săpuneala bocotanului

28,00 lei

Săpun natural hidratant pentru orice tip de ten, cu busuioc, gălbenele și ceară de albine

Se spune că bogăția nu este ceea ce ai, ci ceea ce dai. Același lucru putem spune și despre „Săpuneala Bocotanului”, fiind un săpun ce aduce la un loc uleiuri hrănitoare, ce tonifică și protejează pielea împotriva deshidratării. Uleiul esențial de busuioc, lavanda sau uleiul de migdale dulci sunt doar câteva dintre ingredientele ce transformă orice săpuneală într-un manifest de strălucire și hidratare pentru orice tip de ten.

Săpunurile îmbrățișează pielea și o ajută să devină mai blândă cu fiecare utilizare. Ne-am gândit la același tratament delicat și pentru săpunuri, ambalându-le într-o poezie aleasă cu mult drag.

28 în stoc

Ingrediente: unt saponificat de cocos (cocos nucifera oil), ulei saponificat de ricin (ricinus communis seed oil), unt saponificat de cacao (theobroma cacao seed butter), ulei saponificat de măsline (olea europaea oil), unt saponificat de shea (butyrospermum parkii butter), stearină vegetală (stearic acid), infuzie de gălbenele (calendula officinalis flower), uleiuri nesaponificate de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis oil) şi gălbenele (calendula officinalis flower extract), ceară de albine (cera alba), albastru de metilen, uleiuri esenţiale de busuioc (ocimum basilicum oil), lavandă (lavandula angustifolia oil), flori uscate de gălbenele (calendula officinalis flower).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale şi produse apicole. 

Greutate
0,100 g

– A se păstra după fiecare utilizare într-o savonieră bine drenată.

– A se evita contactul cu ochii.

– A nu se mânca.

– A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

– A se evita expunerea directă a produsului la razele solare.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.