Sărbătoarea jupânesei

28,00 lei

Săpun natural pentru ten gras, cu ulei de morcov și scorțișoară

Dacă n-ar fi, nu s-ar sărbători, iar de n-ar avea proprietăți antibateriene și antioxidante nu l-am mai povesti. „Sărbătoarea Jupânesei” este un săpun recomandat tenului cu tendință de îngrășare, în care am potrivit ulei de morcov presat la rece – ingredient de nădejde împotriva semnelor îmbătrânirii –, și ulei esențial de scorțișoară – indicat în vindecarea acneei. Tot scorțișoara este cea care reușește să oxigeneze mai bine pielea, prin îmbunătățirea circulației sângelui, element primordial în uscarea coșurilor și regenerarea suprafeței afectate.

Săpunurile îmbrățișează pielea și o ajută să devină mai blândă cu fiecare utilizare. Ne-am gândit la același tratament delicat și pentru săpunuri, ambalându-le într-o poezie aleasă cu mult drag.

23 în stoc

Ingrediente: unt saponificat de cocos (cocos nucifera oil), ulei saponificat de ricin (ricinus communis seed oil), unt saponificat de cacao (theobroma cacao seed butter), ulei saponificat de măsline (olea europaea oil), unt saponificat de shea (butyrospermum parkii butter), stearină vegetală (stearic acid), suc de morcov, ulei nesaponificat de morcov (helianthus annuus seed oil), ceară de albine (cera alba), miere de albine (mel), uleiuri esenţiale de scorţişoară (cinnamomum zeylanicum leaf oil), cuişoare (eugenia caryophyllus leaf oil).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale şi produse apicole. 

Greutate
0,100 g

– A se păstra după fiecare utilizare într-o savonieră bine drenată.

– A se evita contactul cu ochii.

– A nu se mânca.

– A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

– A se evita expunerea directă a produsului la razele solare.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.