Trei iezi cucuieţi

22,00 lei

Săpun natural pentru copii cu lapte de capră, jojoba și cătină

COD PRODUS: GF04

Prin dragostea nemărginită a mamei pentru iezi, aceștia sunt protejați întotdeauna de pericole și factori externi. Același lucru îl facem și noi prin ingredientele noastre alese cu grijă, precum untul de cocos, laptele de capră și uleiurile nesponificate de jojoba și cătină. După fiecare folosire, pielea rămâne catifelată și hidratată, ca după o îmbrățișare caldă.

Stoc epuizat

Ingrediente: unt saponificat de cocos (cocos nucifera oil), ulei saponificat de ricin (ricinus communis seed oil), ulei saponificat de măsline (olea europaea oil), lapte de capră (caprae lac),  stearină vegetală (stearic acid) ulei nesaponificat de jojoba şi cătină, ceară de albine (cera alba), uleiuri esenţiale de portocale, cuişoare, scorţişoară, roiniţă (citrus aurantium dulcis peel oil, eugenia caryophyllus leaf oil, cinnamomum zeylanicum leaf oil, melissa officinalis leaf oil).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale şi produse apicole. 

Greutate
0,100 g

– A se păstra după fiecare utilizare într-o savonieră bine drenată.

– A se evita contactul cu ochii.

– A nu se mânca.

– A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

– A se evita expunerea directă a produsului la razele solare.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.