Ulei de masaj – mentă şi rozmarin (100 ml)

58,00 lei

Lupta pentru o piele plină de vitalitate ar putea fi câștigată mai ușor dacă am aplica uleiul potrivit. Știm de ce are nevoie pielea lipsită de fermitate și obosită de vreme sau timp, așa că propunem un mix de uleiuri ce conține ulei esențial de mentă și rozmarin, ulei de migdale dulci și ulei de jojoba. Ce face cu adevărat special acest mix este efectul răcoritor, proprietatea de a calma durerile musculare și tonificând în același timp întregul organism.

4 în stoc

Ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis oil), ulei de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ulei de sâmburi de caise (prunus armeniaca kernel oil), ulei esenţial de mentă (mentha piperita leaf oil), ulei esenţial de rozmarin (rosmarinus officinalis leaf oil).

Greutate
0,100 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.