Ulei de masaj – portocală şi roiniţă (100 ml)

58,00 lei

Notele citrice de portocală și roiniță din acest ulei te vor energiza în câteva momente, de la primele aplicări. Am alăturat celor două uleiuri esențiale pe cel de jojoba și uleiul de sâmburi de caise pentru a avea o piele întru totul protejată în fața îmbătrânirii premature sau a iritațiilor.

Proprietățile revigorante ale ingredientelor folosite tonifiază pielea după aplicare, lăsându-i un parfum special și echilibrat.

5 în stoc

Ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis oil), ulei de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ulei de sâmburi de caise (prunus armeniaca kernel oil), ulei esenţial de portocale (citrus aurantium dulcis peel oil), ulei esenţial de roiniță (melissa officinalis flower).

Greutate
0,100 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.