Ulei de masaj – santal și lavandă (100 ml)

58,00 lei

Lasă-ți pielea îmbrățișată de un ulei hidratant cu arome florale și lemnoase. Vei fi alintat de parfumul cu adevărat special al uleiului esențial de lavandă, iar uleiul de santal te va ajuta în regenerarea și revitalizarea pielii, până la ultimul por.

Toate aceste ingrediente naturale sunt ajutoarele tale de nădejde pentru o piele fermă și catifelată la atingere, indiferent de anotimp.

5 în stoc

Ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis oil), ulei de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ulei de sâmburi de caise (prunus armeniaca kernel oil), ulei esenţial de lavandă (lavandula angustifolia oil) şi lemn de santal (santalum album wood oil).

Greutate
0,100 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.