Ulei de masaj – ylang-ylang și lemn de trandafir (100 ml)

58,00 lei

Pielea delicată are nevoie de un ulei care să-i înțeleagă afecțiunile și să le ameliorezeze cu fiecare utlizare. Uleiul de jojoba este cel care îngrijește și repară pielea fragilă, în timp ce uleiul esențial de ylang-ylang o revitalizează și hrănește.

Pentru că timpul nu este milos cu pielea nimănui am alăturat și ulei esențial de lemn de trandafir pentru proprietățile sale ce acționează împotriva semnelor îmbătrânirii.

4 în stoc

Ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis oil), ulei de jojoba (simmondsia chinensis seed oil), ulei de sâmburi de caise (prunus armeniaca kernel oil), ulei esenţial de ylang-ylang (cananga odorata flower oil), ulei esenţial de lemn de trandafir (aniba rosaeodora wood oil).

Greutate
0,100 g

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.