ZUM ZUM – cremă naturală energizantă (50 ml)

115,00 lei

Energia o luăm din natură, de fiecare dată când inspirăm aer curat, bem apă de izvor sau ne plimbăm sub cerul liber. Am concentrat energia și buna dispoziție cu care ne hrănim din natură în crema „Zum-Zum” și am completat cu ingrediente care tonifică tenul în profunzime. Am ales unt de mango și ulei de cătină pentru hidratare și vitalitate, iar ca ingredient special am ales extractul de viță roșie, recunoscut pentru protecția oferită pielii împotriva îmbătrânirii.

1 în stoc

Ingrediente: Ulei de migdale dulci (prunus amydalus dulcis oil), unt de mango (mangifera indica seed butter), gel de aloe vera (aloe barbadensis leaf juice), extract de viță roșie (vitis vinifera leaf extract), ulei de cătină (hippophae rhamnoides seed oil), lăptișor de matcă pur (royal jelly), cosgard (conservant cosmetic aprobat Ecocert), extract de rozmarin (rosmarinus officinalis leaf extract), Vitamina E (tocopherol), uleiuri esențiale de lavandă (lavandula angustifolia oil), palmarosa (cymbopogon martini oil).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale.

Greutate
0,06 g

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare (5 – 25 °C)
A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.