Tinereţe fără bătrâneţe – cremă naturală antirid (30 ml)

65,00 lei

Promisiunea pe care o facem prin „Tinerețe fără bătrânețe” este cea a unui ten catifelat și hrănit, un ten care inspiră vivacitate prin fiecare por. În compoziția sa am potrivit ingrediente ce ajută și în același timp răsfață pielea, precum gelul de aloe vera, untul de cacao sau extractul de ceai verde. Pe lângă proprietățile hidratante și fortifiante, cel din urma ingredient ajută și în procesul de regenerare, luptând împotriva îmbătrânirii.

Stoc epuizat

Ingrediente: ulei de sâmburi de caise (prunus armeniaca kernel oil), unt de cacao (theobroma cacao seed butter), gel de aloe vera (aloe bardadensis leaf juice), apă distilată (aqua), extract de ceai verde (camelia sinensis leaf extract), ulei esenţial de lemn de trandafir (aniba rosaeodora wood oil), vitamina E (tocopherol), ulei esenţial de vetiver (vetiveria zizinoides root oil), fragard (amestec de compuși aromatici de origine vegetală), extract de rozmarin ( helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract).

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri esenţiale.

Greutate
0,03 g

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare (5 – 25 °C)
A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare a produselor cosmetice naturale FAIN, în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.